Prachtige kleuren

00682
€11.50
Op voorraad
1
Productgegevens

In zeewater zijn naast de belangrijke elementen zoals Calcium en Magnesium nog ruim 70 elementen aanwezig die een rol spelen in de gezondheid van koralen. In Colombo Pro Reef Salt zitten deze 70 elementen door de manier waarop het zout gewonnen wordt. Het is praktisch niet mogelijk alle overige elementen te testen en daarna indien nodig toe te voegen. Gelukkig helpt de wetenschap ons een handje

De typische kleurenpracht van koralen komt alleen tot volle wasdom als alle sporenelemente voldoende aanwezig zijn in het water. Colombo heeft hiervoor 3 toevoegingen welke met bijpassende testsetjes nagemeten kunnen worden.

Colour-1

Werkt op basis van jodium, maar bevat daarnaast ook 2 andere zogenaamde halogenen, te weten broom en fluor. Deze elementen zijn belangrijk voor vooral de roze kleuring.

Colour-2

Werkt op basis van kalium, maar bevat daarnaast ook het element Boor; beide sporenelementen die belangrijk zijn voor vooral de rode kleuring.

Colour-3

Werkt op basis van ijzer, maar bevat daarnaast ook het vele andere sporenelementen zoals mangaan, kobalt en nikkel. Al deze metalen zijn belangrijk voor vooral de geel/groene kleuring.

Dosering:

Bewaar dit product voor later