Dutch Reef Rock, Voor prijzen, even informatie aanvragen

00189
€0.00
Op voorraad
1
Productgegevens

Waarom Dutch Reef Rock de beste is:

-Verzamelt geen levensgesteente van natuurlijke koraalriffen

-Heeft een geweldige natuurlijke vorm

-Heeft een geweldige natuurlijke vorm

-Wordt volledig biologisch actief

-Is vrij van parasieten

-Heeft geweldige natuurlijke modellen om uw aquarium in vorm te brengen

-Is een milieuvriendelijk product

-Redt de riffen

-Is 100% veilig voor al uw koralen, vissen en ongewervelde dieren-

-Is een lichtgewicht product

-Is een handgemaakt product

Dutch Reef Rock is de meest revolutionaire steen op de markt om je aquarium mee op te bouwen of uit te breiden. Het is gemaakt van natuurlijke rif vriendelijke materialen en bevat een netwerk van micro- en macro poriën die zich verenigen in de interne structuur van het gesteente en zo de perfecte omgeving creëren voor natuurlijke nitrificerende bacteriën.

Dutch Reef Rock is erg poreus en zit vol handige gaten en spleten om je rif zo natuurlijk mogelijk te bouwen. Verkrijgbaar in verschillende maten en vormen, zoals borden en takken. Vanwege de grijsachtig met roze en paars bedekte kleur heeft deze rif rots het meest replicerende uiterlijk van de traditionele levende rots.

Gemaakt van 100% natuurlijke, zeevriendelijke ingrediënten, de componenten van dit stuk Dutch Reef Rock zijn dezelfde als die gevonden in wild koraal en levend rif gesteente, waardoor er geen milieu-impact is binnen de koraalrif van u aquarium. De abstracte vorm van het rif gesteente is een blikvanger voor zeeaquaria.

Dutch Reef Rock is vrij van parasitaire algen en herbergt geen hinderlijke organismen, en biedt aquariumliefhebbers een schoon biologisch actief gesteente zonder de problemen die gepaard gaan met in het wild levende rotsen.

Deze rif steen biedt een alternatieve versie van de levende stenen die voorgaande jaren werd geïmporteerd uit het Indonesië van Tonga en vormt de perfecte plank stapelbaar voor frags, mosselen en andere zeeaquariumbewoners die een vlak oppervlak nodig hebben om zich op te stabiliseren. Dutch Reef Rock functioneert uitstekend als een natuurlijk filter of kweekoppervlak.

Prijs is op aanvraag.

U kan ons altijd bellen, sms, app of mail sturen voor meer informatie.

Bewaar dit product voor later