Aquaforest Zoa food 30 gr

00742
€13.20
Op voorraad
1
Productgegevens

Zorgvuldig geselecteerde plantenmengeling ontwikkeld om aan alle behoeften van Zoanthus en paddenstoelkoralen te voldoen. AF Zoa Food is verrijkt met een speciale set vitamines die perfect is afgestemd op de behoeften van deze koralen. Door de samenstelling aan te vullen met een vitaminemix ondersteunt AF Zoa Food een gezonde en intense groei. AF Zoa Food levert de belangrijkste voedingsstoffen, waardoor het hun kleuring verbetert en hun ontwikkeling versnelt.

Dosering: 1 maatlepel per 100 l (27 US gal) water. Tijdens het voeren adviseren wij de eiwitafschuimer ongeveer een uur uit te schakelen.

Vul een kleine container met ca. 20 ml aquariumwater, lepel AF Zoa Food toevoegen en 1 minuut mengen. Giet de suspensie rechtstreeks in de tank of gebruik de pipet om geselecteerde koralen te voeren. Gebruik minimaal één keer per week. In goed beplante, volwassen aquaria kan het product vaker, zelfs dagelijks, worden gebruikt.

Alle poedervormige voedingsmiddelen hebben een aanbevolen dosering van 1 maatlepel per 100 l water, het is echter belangrijk dat elk aquarium anders is en de dosering kan variëren afhankelijk van de koraalafscheiding.

We raden aan om voedingsmiddelen en supplementen te doseren vanaf de helft van de dosis (zelfs ¼) en de koralen en hun reacties op het toegediende voedsel te observeren. Zodra het aquarium geen tekenen van overdosering vertoont, raden we aan de dosering te verhogen tot de streefdosering. Koralen zoals Zoanthus, Ricordea en andere paddenstoelkoralen dienen overdag gevoerd te worden. Om de voedselopname te vergemakkelijken, moeten SPS- en LPS-koralen worden gevoerd nadat het licht uit is. Om de beste opname van voedingsstoffen te garanderen, moeten alle supplementen en voedingsmiddelen voor koralen rechtstreeks in het aquarium worden gedoseerd.

Bewaar dit product voor later