Aquaforest Power elixir 200ml

00735
€13.20
Op voorraad
1
Productgegevens

Men geloofde ooit dat koralen in al hun voedingsbehoeften werden voorzien door de zon – ook wel onze tanklichten genoemd. Vooruitgang in recente wetenschappelijke verkenningen heeft aangetoond hoeveel koraal (klein poliep steenachtig koraal (SPS) of groot poliep steenachtig koraal (LPS)) kan profiteren van regelmatige voeding van aminozuren en geselecteerde vitamines om een betere groei, kleuring en algehele weerstand tegen stressoren.

Dus wat zijn aminozuren? Aminozuren zijn de bouwstenen van eiwitten. Zonder eiwitten kunnen koralen geen nieuw weefsel laten groeien, meer skeletstructuren bouwen of metabolische activiteiten uitvoeren. Daarom spelen aminozuren een vitale rol bij de gezondheid van koralen, de spijsvertering en levendige kleuring met een langere poliepverlenging. Net als aminozuren spelen vitamines een vitale rol bij het verstrekken van extra voeding aan koralen om een betere groei, kleuring en een sterkere symbiotische relatie met hun zoöxanthellen te ondersteunen.

Wat is AF Power Elixir?

  • Een gepatenteerde mix van perfect uitgebalanceerde complexe aminozuren en vitamines
  • Bevordert de kleuring van koraalzoöxanthellen door continue toegang tot hoogwaardige voedingsstoffen
  • Ondersteunt fotosynthese en natuurlijke groeipatronen van koralen
  • Ontworpen om de behoeften van zelfs de meest veeleisende en gevoelige koralen te overtreffen

Waarom AF Power Elixir kopen?

  • Wetenschappelijk getest en bewezen dat het de koraalgroei aanzienlijk versnelt
  • Ontworpen om te worden aangesloten op een doseerpomp
  • Geen koeling, verdunning of schudden nodig
  • Bevat geen schadelijke stoffen die de tankchemie kunnen afstoten

Dosering: 4 ml/100 l aquariumwater per dag bij een gemiddelde koraalkous. Het vereist geen voorafgaande voorbereiding. Klaar voor gebruik na opening van het product, sluit het gewoon aan op de doseerpomp. Bij handmatige dosering de gehele aanbevolen dosering in het aquarium gieten. Buiten bereik van kinderen houden. Product alleen voor aquariumgebruik. Niet geschikt voor menselijke consumptie.

Bewaar dit product voor later