Aquaforest Phyto mix 250ml

00734
€13.00
Op voorraad
1
Productgegevens

Vloeibaar voedsel voornamelijk bestemd voor zachte koralen, gorgonia’s en niet-fosynthetische koralen.

Door de perfecte balans tussen het gehalte aan fytoplankton en zoöplankton, voorziet de formule koralen van alle noodzakelijke voedingsstoffen zoals eiwitten, vetten en koolhydraten.

Om de koralen te voorzien van een voeding die aan alle voedingsbehoeften voldoet, bevat AF Phyto Mix hoogwaardige toevoegingen van dierlijke oorsprong. De formule is verrijkt met de toevoeging van schaaldieren die rijk zijn aan goed opneembare eiwitten.
Door de uitstekende balans van voedingsstoffen wordt AF Phyto Mix ook gretig gegeten door kleine vissen zoals anthiassen. Het kan ook door LPS-koralen uit het water worden opgenomen. Regelmatig gebruik van AF Phyto Mix garandeert de koralen een gezonde en intensieve groei en uitstekende kleuring.

Dosering:

10 druppels per 100 liter water om de dag met een gemiddelde koraal bezetting. Niet verdunnen. Niet mengen met andere producten in één container. Na openen in de koelkast bewaren.

Alle koraalsupplementen hebben een aanbevolen dosering, het is echter belangrijk dat elk aquarium anders is en de dosering kan variëren afhankelijk van de koraalafzetting. We raden aan om voedingsmiddelen en supplementen te doseren vanaf de helft van de dosis (zelfs ¼) en de koralen en hun reacties op het toegediende voedsel te observeren. Zodra het aquarium geen tekenen van overdosering vertoont, raden we aan de dosering te verhogen tot de streefdosering. Om de voedselopname te vergemakkelijken, moeten SPS- en LPS-koralen worden gevoerd nadat het licht uit is. Koralen zoals Zoanthus, Ricordea en andere paddenstoelkoralen dienen overdag gevoerd te worden. Om de beste opname van voedingsstoffen te garanderen, moeten alle supplementen en voedingsmiddelen voor koralen rechtstreeks in het aquarium worden gedoseerd.
Tijdens het voeren adviseren wij de skimmer ongeveer een uur uit te schakelen. Eenmaal geopend in de koelkast bewaren. Draai de schroef niet te vast, anders kan het deksel beschadigd raken.

Bewaar dit product voor later