Welkom In’t Zeepaardje

Wie is het In't Zeepaardje ?

Van jongs af aan heb ik de passie voor zoet- en zoutwater aquariums.  Heb geleerd met vallen en opstaan. Dankzij goede leermeesters uit Nederland en België heb ik veel kunnen leren van deze mooie hobby, en nog. Al jaren hobbymatig bezig met verkopen, ruilen van vissen en koralen. Sinds begin december 2019 ben ik als zelfstandige in bijberoep In’t Zeepaardje begonnen samen met mijn vrouw die de passie samen met mij deelt.

De hobby en passie doorgeven aan andere, de kennis die ik opgelopen heb de afgelopen jaren, doe en deel ik met veel plezier. En het mooie van deze hobby is dat je blijft leren.  Voor iedereen neem ik de tijd om te luisteren en advies te geven, of het nu gaat over anemoonvissen kopen, techniek tot zelfs colombo producten om maar een voorbeeld te geven.  Eventueel met een kop koffie, zonder gevoel van verplichting. Verkoop  de producten die ik zelf uitgeprobeerd heb en gebruik, zodat ik er zeker van ben dat de klanten goede kwaliteit producten krijgen.

Dus wil je starten, zoek je eerlijke adviezen, of zoek je iets speciaals. Wil je graag goed eten voor je vissen en koralen.  Wat de reden ook is, je bent van harte welkom bij ons in’t Zeepaardje.